06
Oktober

Geschreven door

Laptoptassen

In detail: de Knomo Maxwell laptoptas

Ons favoriete laptoptassenmerk Knomo heeft verschillende nieuwe modellen aangekondigd die vanaf nu ook uit voorraad leverbaar zijn. Vandaag bekijken we de Knomo Maxwall laptoptas.

Design

De Knomo Maxwell is een fraaie, diep donkergrijze heeft hetzelfde ontwerp als de luxe Knomo Newbury, maar dan met een modernere uitstraling dankzij het water- en vuilafstotende canvas waar de tas van gemaakt is. De laptoptas is verder afgewerkt met echt lederen handvatten en details, in een diep donkerbruine kleur die mooi past bij het donkergrijze canvas. De Knomo laptoptas onderscheidt zich tot slot met de gifgroene voering die voor een eigentijdse twist zorgt.

Ruimte voor elke dag

De Knomo Maxwell is zeer ruim en bevat een extra dik gevoerd laptopvak waar MacBooks en laptops tot 15 inch groot in passen. Verder past er makkelijk een brooddoos, een koptelefoon, een aantal boeken, documenten of een tablet in de tas. Ruim genoeg dus voor alle dagelijkse benodigdheden!

Georganiseerd op pad

Erg prettig is de organiser die in het ritsvak voorop te vinden is. Deze gaat veel verder dan een paar vakjes voor pennen en pasjes. Het is echt een slim ontworpen geheel waar een smartphone, kabeltjes, tablet, en sleutels een vaste plek kunnen krijgen.

Nu verkrijgbaar

Knomo heeft de Maxwell een aantrekkelijk prijskaartje meegegeven. De laptoptas is direct uit voorraad leverbaar en hier verkrijgbaar voor € 189,99.




Gerelateerde pagina's:
Knomo

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice