Terug naar alle merken

Balolo Setup Cockpit Monitor Stand

Ontdek de unieke Balolo Setup Cockpit Monitor Stand. Deze modulaire beeldschermverhoger kunt u volledig zelf samenstellen en uitbreiden om de optimale setup te creëren voor uw werkplek. Kies voor een enkele of dubbele monitor stand, en breid deze naar wens uit met houders voor uw laptop, telefoon, koptelefoon en meer! De producten van Balolo zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een prachtige industriële uitstraling door het gebruik van warm walnotenhout met zwarte accenten.


Balolo Beeldschermverhoger

Met de Balolo Setup Cockpit kiest u voor een beeldschermverhoger met stijl. De combinatie van warm walnotenhout met zwarte accenten geeft deze monitor stand een industriële look die elke werkplek een flinke dosis stijl biedt. Uiteraard biedt deze beeldscherm stand de voordelen die voor elke standaard gelden: u wint ruimte terug op uw bureau doordat u de ruimte onder uw scherm weer kunt gebruiken en de hogere plaatsing zorgt voor een betere werkhouding die de kans op klachten verkleind. De Balolo Setup Cockpit gaat echter verder dan dat!

Modulaire Add-Ons

U kunt uw Balolo Setup Cockpit namelijk uitbreiden met in totaal zes verschillende add-ons. Daarmee personaliseert u uw monitor standaard en optimaliseert u deze voor uw workflow. De modulaire onderdelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig staal met een zwarte poedercoating en accenten in zacht wolvilt. Er is keuze uit houders voor uw laptop, tablet, telefoon en koptelefoon, alsmede een organiser. Zelfs aan kabelmanagement is gedacht: alles om uw bureau zo prettig mogelijk in te richten zodat ú maximaal productief kunt zijn.

Made in Germany

Alle producten van Balolo worden in Duitsland gemaakt en met de hand afgewerkt door ervaren houtbewerkers. Dit zorgt voor machinale precisie én ambachtelijk oog voor detail. Dit ziet u terug in de prachtige afwerking van de producten: je ziet en voelt gewoon dat het kwaliteit is. Bekijk onderstaande video om te zien hoe ook uw Balolo Setup Cockpit wordt vervaardigd.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice