Teurg naar alle merken

Audio Pro Speakers

Audio Pro speakers zijn bekroond met een enorme lijst awards en scoren vrijwel altijd 5 sterren in reviews, onder meer door partijen als What Hi-Fi en Hi-Fi Choice. In 2017 alleen al won Audio Pro met hun Addon T3 en Addon T5 de titels |beste draadloze speaker” in hun prijscategorie, en de Addon C5 is zelfs uitgeroepen tot “product van het jaar” door het gerenommeerde What Hi-Fi.

Met een Audio Pro speaker haalt u dus zonder enige twijfel het best mogelijke geluid in huis. En dat niet alleen: de speakers van dit merk zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en hebben een waanzinnig design dat overal tot zijn recht lijkt te komen. Met keuze uit de Addon T3, T5 en T10 die via Bluetooth werken of de Addon C5 of Addon C10 waarmee u eenvoudig via Wi-Fi een multiroom-setup  zoals Sonos of Heos kunt creëren kunt u altijd precies de speaker vinden die aan uw wensen voldoet. Ontdek de Speakers van Audio Pro nu bij KloegCom.nl!

Audio Pro sinds 1978 

Audio Pro speakers zijn al sinds 1978 op de markt. Het Scandinavische merk heeft dus al bijna vier decennia ervaring met het maken van high-end audio producten, waarbij de nadruk altijd lag op compacte designs en superieure geluidskwaliteit. Het begon destijds met een radicaal nieuw design, de ‘Cult Speaker’ A4.14. Deze speaker was een voor die tijd heel compacte speaker met ingebouwde bass én versterker.

In de 40 jaar die sindsdien zijn verstreken, heeft Audio Pro vele unieke ontwerpen op de markt gebracht, waarbij geluidskwaliteit altijd voorop is blijven staan. Ook in het pre-internet tijdperk waren de reviews in bladen lovend, en dat is niet anders voor de Addon speakers waar Audio Pro haar fans tegenwoordig mee verwend.

Design filosofie van Audio Pro 

 

De speakers van Audio Pro hebben een bijzonder fraai design. Ze streven ernaar hun speakers een moderne, eenvoudige maar verfijnde uitstraling te geven, maar willen tegelijkertijd dat de hun speakers krachtig zijn en kunnen presteren.

Dit is een uitdaging die sinds de start in de jaren 70 de drijvende kracht is achter de vele research & development die Audio Pro doet. Dit heeft geleid tot vele gepatenteerde technieken, zoals de ACE-bass technologie waarmee Audio Pro meer én betere bastonen uit kleinere speakers haalt.

Wat ons betreft slaagt Audio Pro uitstekend in haar streven: de speakers zijn een genot om te kijken en een nog groter genot om naar te luisteren. De experts zijn het bovendien met ons eens, gezien de immer groeiende lijst van top-reviews en awards.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice