Product niet meer leverbaar

  • Angry Birds Gear4 Folio Stand Case Hoes voor iPad 2, 3 & 4
  • Angry Birds Gear4 Folio Stand Case Hoes voor iPad 2, 3 & 4

Angry Birds Gear4 Folio Stand Case Hoes voor iPad 2, 3 & 4

€ 51,99
€ 49,39 vanaf 2 stuks

Kies uw variant:

  • Uitverkocht

Wellicht ook interessant

Voor welk toestel?

Dit product is geschikt voor:

  • iPad 2
  • iPad 3
  • iPad 4

Omshrijving Gear4 Hoesje

Bent u een echte Angry-Birds fan en laat u dat het liefst op een subtiele manier blijken? Dan is deze fraaie kunstleren case van Gear4 echt iets voor u!

Deze fraaie stand case van het kwaliteitsmerk Gear4 is speciaal voor de iPad 2 en iPad 3 ontworpen en uitgevoerd in zakelijk zwart. Alleen een subtiele Red Bird op de voorzijde van de hoes verraad dat je een echte Angry-Birds fan bent. De hoes beschermt je iPad 2 of iPad 3 optimaal doordat de hoes geheel dichtgeklapt kan worden en op die wijze ook het scherm goed beschermt. De case ondersteunt het sleep/wake mechanisme van de iPad: zodra u de hoes opent, gaat de iPad aan.

De hoes beschermt de iPad 2/3 niet alleen op fraaie wijze, maar maakt het ook mogelijk om de iPad rechtop te zetten om comfortabel van foto's en video's te genieten. U kunt hierbij de iPad in vele verschillende standen zetten, zodat u altijd de juiste kijkhoek heeft. De case is zo ontworpen dat deze niet stoort in het gebruik van de iPad 2/3: voor alle toetsen en aansluitingen zijn uitsparingen in de case gemaakt.

Eigenschappen Hoesje

Artikelcode 16658
EAN 5060230655000
Leveranciercode IPAB304G
Merk Gear4
Kleuren Zwart
Materiaal Kunstleer

In de verpakking

1 x Gear4 Angry Birds Folio Stand Case

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice