Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

De nieuwe Sony Xperia Z5 Compact

De smartphonehoesjes op deze pagina zijn speciaal ontworpen voor de nieuwe Sony Xperia Z5 Compact. Dit toestel biedt zeer goede specificaties bij een compact formaat. Het toestel beschikt over een 4,6 inch groot HD scherm, 2GB werkgeheugen en een forse accu van 2700mAh. Met de Snapdragon 810 processor en 23 megapixel camera doet hij zelfs helemaal niet onder voor zijn grote broer, de Xperia Z5.

Sony Xperia Z5 Compact hoesjes van hoge kwaliteit

Zo goed als de Xperia Z5 Compact zelf is, verdient hij ook de beste hoesjes. In ons assortiment selecteren wij alleen telefoonhoesjes van merken die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Dat betekent dat de Xperia Z5 Compact cases van mooie materialen gemaakt zijn, optimaal om het toestel passen en alle toetsen, aansluitingen, de camera met flitser en alle sensoren van het toestel vrij blijven.

Beschermende Xperia Z5 Compact hoesjes

Voor velen is bescherming het belangrijkste aspect om voor een Xperia Z5 Compact hoesje te kiezen. Het toestel beschermen tegen slijtage, gebruikerskrasjes, maar ook voorkomen dat er ernstiger schade ontstaat als het toestel valt. Bij het kiezen van uw hoesje kan het geen kwaad na te gaan hoeveel bescherming u nodig heeft, en welke hoesjes voldoende bescherming voor u bieden.

Een dunne kunststof cover om uw Xperia Z5 Compact staat bijvoorbeeld mooi slank, maar beschermt voornamelijk tegen gebruikerskrasjes. Bescherming tegen een harde val of ruige werkomstandigheden kunnen vragen om dikkere hoesjes van schokabsorberender materialen als leer, kunstleer of TPU rubber.

Extra functionaliteit voor uw Xperia Z5 Compact

Een hoesje beschermt, maar ook mogelijkheden om uw Sony Xperia Z5 Compact van een persoonlijk tintje te voorzien. Bovendien bieden hoesjes extra functionaliteit die in praktijk uitermate handig kan zijn.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan opbergruimte voor uw pinpas, OV-chipkaart of toegangspasje van uw werk, zodat u uw portemonnee vaker thuis kunt laten. En wat dacht u van een geïntegreerde standaard waarmee u de Xperia Z5 Compact rechtop neer kunt zetten? Zo kijkt u comfortabel naar filmpjes, videobelt u handsfree en houdt u eenvoudig binnenkomende berichtjes in de gaten.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice