Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Sony Xperia Z5 hoesjes van hoge kwaliteit

De Sony Xperia Z5 is dus een toptoestel, en verdient dan ook de beste bescherming. Hoesjes met een optimale pasvorm, uitsparingen voor alle toetsen, aansluitingen en de camera zodat het hoesje niet stoort in het gebruik. Doordat wij in ons assortiment alleen Sony Xperia Z5 hoesjes selecteren van merken die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, kunt u erop vertrouwen dat dit geldt voor al onze smartphonehoesjes.

Sony Xperia Z5 bescherming

Uw nieuwe Sony Xperia Z5 met een hoesje beschermen tegen slijtage, gebruikerskrasjes en ernstiger schade door bijvoorbeeld een val is voor velen de belangrijkste reden om te kiezen voor een Sony Xperia Z5 hoesje. Niet ieder hoesje biedt echter dezelfde mate van bescherming aan het toestel, onder andere door verschillen in materiaal, ontwerp en dikte.

Een dun kunststof Xperia Z5 hoesje staat erg mooi, maar beschermt vooral tegen gebruikerskrasjes en minder goed tegen een harde val. Een telefoonhoesje met een rubberen of leren basis is daar veel beter tegen bestand, maar een case van die materialen is vaak wat dikker. Het is per gebruiker verschillend welke mate van bescherming voldoende is, en welke hoesjes hier wel of juist niet bij passen. Door hier in het maken van uw keuze rekening mee te houden, voorkomt u een verkeerde keuze.

Een Xperia Z5 hoesje: zoveel meer!

Vanzelfsprekend is bescherming de belangrijkste reden om voor een Xperia Z5 hoesje te kiezen. Dat hoeft echter niet te betekenen dat een hoesje onhandig en lelijk hoeft te zijn. In tegendeel: een hoesje biedt u de kans uw toestel te verfraaien en te personaliseren. Kies voor een hippe print, uw lievelingskleur of stem uw Xperia Z5 af op uw outfit.

Ook kan een smartphonehoesje handige functies toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een in het hoesje geïntegreerd standaardje waarmee de Xperia Z5 rechtop gezet kan worden, of bergruimte voor pasjes zoals uw pinpas, OV-chipkaart of toegangspasje van uw werk. Zo kan uw Xperia Z5 hoesje zelfs de rol van uw portemonnee geheel of gedeeltelijk overnemen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice