Microsoft Lumia 550 hoesjes

Een Microsoft Lumia 550 hoesje: een must?

Eigenlijk is het gebruik van een Microsoft Lumia 550 hoesje tegenwoordig een must. De smartphone nemen we immers dagelijks overal mee naartoe, en een ongeluk zit dan in een klein hoekje...met alle schade van dien. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat maarliefst een derde van alle smartphones schade oploopt in het eerste jaar. Onder jongeren is dat zelfs meer dan de helft. Een goed Lumia 550 hoesje is dus zeker geen overbodige luxe! Gelukkig hoeft het gebruik van een telefoonhoesje geen straf te zijn. Dankzij de grote keuze in soorten, kleuren en designs kan iedereen een smartphonehoesje vinden dat aansluit op zijn of haar smaak en gebruik. Bescherming is bovendien lang niet meer het enige dat Microsoft Lumia 550 hoesjes te bieden hebben: veel telefoonhoesjes beschikken over functionaliteit die ze zelfs erg handig maken.

Handige Microsoft Lumia 550 hoesjes

Zo hebben steeds meer Microsoft Lumia 550 hoesjes extra bergruimte zodat er meerdere pasjes en wat briefgeld meegenomen kan worden. Met zo’n portemonnee-hoesje heeft u altijd de belangrijkste pasjes bij zich en kunt u uw grote portemonnee wat vaker thuis laten. Een andere graag geziene functionaliteit van smartphonehoesjes is een geïntegreerd standaardje zodat het toestel rechtop neergezet kan worden. Als u graag video’s kijkt via uw smartphone of bijvoorbeeld een recept wilt volgen, is dat een buitengewoon nuttige extra. Een Microsoft Lumia 550 hoesje is dus meer dan bescherming alleen!

Het gebruik van een Microsoft Lumia 550 hoesje heeft bovendien ook andere voordelen. Zo houdt u met een herkenbaar telefoonhoesje om het toestel de verschillende smartphones in huis veel makkelijker uit elkaar. Ook heeft u uw rinkelende toestel veel sneller te pakken in uw tas als er een gekleurde case omheen zit.

Kies úw Microsoft Lumia 550 hoesje

Het perfecte Microsoft Lumia 550 hoesje bestaat niet. Úw perfecte telefoonhoesje bestaat echter wel! Door goed na te gaan welke eisen u stelt aan een hoesje, kunt u een goed afgewogen keuze maken. Wilt u bijvoorbeeld zo min mogelijk van het hoesje merken en vooral beschermen tegen gebruikerskrasjes? Ga dan voor een zo dun mogelijke hardcase. Laat u het toestel echter geregeld vallen? Dan is een onbreekbaar hoesje van TPU de betere keuze. Wilt u juist profiteren van extra functionaliteit in uw hoesje, dan komt een kunstleren Microsoft Lumia 550 in beeld. Ook dan kunt u letten op details die van invloed zijn op het gebruik, zoals de sluiting. Onze deskundige klantenservice helpt u desgewenst vrijblijvend met het maken van uw keuze.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice