Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

LG V10 hoesjes

De voordelen van een LG V10 hoesje

Het gebruik van een LG V10 hoesje heeft veel praktische voordelen. Waarschijnlijk zelfs meer dan je denkt! Het gebruik van een telefoonhoesje beschermt de LG V10 natuurlijk, waarover later meer, maar biedt ook op andere gebieden voordelen. Zo geeft een LG V10 hoesje u de kans uw toestel van een persoonlijk tintje te voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een smartphonehoesje in uw favoriete kleur of een print die goed bij u past. Bijkomend voordeel hiervan is dat u uw toestel met een gekleurd hoesje erom veel sneller terug vindt in uw tas.

Los van de voordelen die het gebruik van een LG V10 hoesje bieden, hebben ook de telefoonhoesjes zelf tegenwoordig méér te bieden dan bescherming alleen. Veel hoesjes hebben bijvoorbeeld bergruimte voor pasjes en briefgeld, zodat ze de rol van de portemonnee gedeeltelijk kunnen overnemen. Handig, want dan heeft u altijd uw belangrijkste zaken bij de hand bij uw smartphone. Een andere handige functie van bepaalde smartphonehoesjes is een geïntegreerd standaardje. Daardoor wordt het mogelijk om het LG V10 hoesje rechtop neer te zetten. Handig als u een video bekijkt, een recept volgt of handsfree wilt Skypen!

Een LG V10 hoesje: geen overbodige luxe

Uiteindelijk blijft bescherming bieden natuurlijk de belangrijkste functie van een LG V10 hoesje. Dat het gebruik van een LG V10 hoesje geen overbodige luxe is, blijkt wel uit het feit dat maarliefst een derde van de smartphone-gebruikers in het eerste jaar schade aan hun toestel oplopen. Bij jongeren ligt dat aandeel zelfs hoger, op meer dan de helft. Ergens ook niet vreemd natuurlijk: met de steeds groter wordende schermen bestaat een toestel tegenwoordig grotendeels uit kwetsbaar glas. Een barst in het scherm of andere beschadiging is dan snel opgelopen. Met het gebruik van een LG V10 hoesje verkleind u het risico hierop aanzienlijk. Een telefoonhoesje werkt als een helm voor uw toestel: het vangt de klap op en offert desnoods zichzelf op om het toestel schadevrij te houden. Ook niet ieder LG V10 hoesje biedt dezelfde mate van bescherming. Houdt hier rekening mee bij het uitzoeken van uw telefoonhoesje.

Uw LG V10 hoesje, inclusief service

Kiest u voor één van onze LG V10 hoesjes? Dan bent u verzekerd van snelle levering, zonder verzendkosten binnen Nederland. U heeft bovendien altijd 30 dagen bedenktijd, indien het product toch niet aan uw wensen voldoet. We hanteren bij het samenstellen van ons assortiment echter hoge kwaliteitseisen op het gebied van materiaalgebruik, afwerking en pasvorm. Een keuze voor één van onze LG V10 hoesjes is hierdoor altijd een goede keuze!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice