Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

LG Nexus 5X hoesjes

Onze LG Nexus 5X hoesjes

Bij het selecteren van onze LG Nexus 5X hoesjes worden er hoge kwaliteitseisen gehanteerd. Daarbij wordt niet alleen gelet op het materiaalgebruik en de afwerking, ook de pasvorm is daarin een belangrijk aspect. Alleen als het LG Nexus 5X hoesje perfect past en alle toetsen en aansluitingen, microfoons en luidsprekers en de camera met flitser probleemloos te gebruiken blijven, wordt het telefoonhoesje in ons assortiment opgenomen.

Een LG Nexus 5X hoesje: is dat echt nodig?

Het belangrijkste aspect van een LG Nexus 5X hoesje is de bescherming die het hoesje biedt. Of dat echt nodig is, hangt natuurlijk mede af van hoe u de smartphone gebruikt. Voor de meeste gebruikers geldt echter dat een LG Nexus 5X hoesje eigenlijk een must is. Het toestel wordt immers dagelijks intensief gebruikt en gaat overal mee naartoe. Het risico op beschadiging of bijvoorbeeld een gebarsten scherm is daardoor aanzienlijk. Een smartphonehoesje verkleint dat risico enorm, zeker omdat onze LG Nexus 5X hoesjes een schokabsorberend binnenwerk hebben en van stevige materialen gemaakt zijn die het risico op schade verder verkleinen.

De praktische kanten van LG Nexus 5X hoesjes

Het gebruik van een Nexus 5X hoesje hoeft bovendien niet vervelend te zijn. Smartphonehoesjes hebben namelijk ook verschillende praktische voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het groeiende aantal smartphones in huis. Een onderscheidend telefoonhoesje maakt het een stuk makkelijker om ze allemaal uit elkaar te houden! Bovendien is een LG Nexus 5X hoesje met een kleurtje een stuk sneller terug te vinden in uw tas. Ook de smartphonehoesjes zelf hebben praktische kanten. Denk bijvoorbeeld aan de standaard functie die sommige smartphonehoesjes hebben. Die maken het mogelijk het toestel rechtop neer te zetten, zodat een video kijken of videobellen een stuk comfortabeler wordt. Ook hebben steeds meer Nexus 5X hoesjes meerdere vakjes voor pasjes en briefgeld, zodat u belangrijke zaken als een rijbewijs en pinpas altijd bij zich heeft. Dit soort LG Nexus 5X portemonnee-hoesjes hebben al voor vele gebruikers de rol van portemonnee bijna volledig overgenomen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice