COVID-19: Wij zijn normaal in bedrijf en zijn u graag van dienst! ×

Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

LG K10 (2017) hoesjes

Hoesjes voor de LG K10 2017

Met de LG K10 2017 zet dit merk een stap vooruit in de populaire LG K-serie. De opvolger van de LG K10 op vrijwel ieder vlak verbetert. Van de krachtige processor tot het grote heldere scherm en de verbeterde camera. Zorg dat u zo lang mogelijk van uw toestel kunt genieten door een LG K10 2017 hoesje te gebruiken.

Bescherming op maat

Onze LG K10 2017 hoesjes zijn precies op maat gemaakt voor dit toestel om een zo goed mogelijke bescherming te bieden. De cases zitten echt als gegoten om uw toestel, en bieden hierdoor bovendien groot gebruiksgemak doordat er rekening gehouden is met alle bedieningselementen. Dit verzekert u ervan dat de smartphone normaal te gebruiken blijft. Ondertussen zorgt het gsm hoesje ervoor dat uw LG K10 geen beschadigingen oploopt zoals een gebarsten scherm wat er lelijk uitziet én onhandig is in het gebruik. Met een LG K10 2017 case is de kans op dit soort schade erg klein, zeker als u kiest voor een cover met een klepje over het scherm. Dit soort bookcases sluiten vaak met een magneetje om te voorkomen dat het hoesje in uw tas of zak open kan raken en alsnog beschadigingen op het scherm kunnen ontstaan.

Past bij uw leven

Bescherming is tegenwoordig allang niet het enige meer wat een LG K10 2017 hoesje kan bieden. Door handige extra functies is een telefoonhoesje langzaam maar zeker een echt onmisbaar accessoire geworden, een verlengstuk van uw toestel. Kijkt u bijvoorbeeld graag filmpjes, series en vlogs op uw smartphone? Dan merkt u dat het al snel vervelend is om de telefoon lang vast te moeten houden. Uw LG K10 2017 hoesje helpt u meteen met een handig standaardje waardoor de gsm zelfstandig rechtop kan staan. Ook handig zijn de opbergvakjes van veel bookcases, waarin u uw belangrijkste pasjes een plek kunt geven zodat u ze altijd bij de hand heeft.

Service en Kwaliteit voorop

Bij KloegCom.nl hebben we service en kwaliteit ouderwets hoog in het vaandel staan. Een keuze voor een LG K10 hoesje uit onze collectie is een keuze voor een hoogwaardig product dat perfect past en netjes is afgewerkt.

U betaalt bovendien geen verzendkosten en profiteert van razendsnelle verzending doordat wij alle producten uit voorraad leveren. Bestelt u voor 23:00u? Dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag opgestuurd.

Natuurlijk hebben we ook voor alle andere modellen LG hoesjes beschikbaar. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Alle LG G6 hoesjes
Alle LG G5 hoesjes
Alle LG K8 2017 hoesjes


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice