Let op: Vertragingen bij PostNL. Meer informatie ×

Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

LG G6 hoesjes

Een LG G6 hoesje: een slim idee

LG G6 hoesjes zijn om meerdere reden een slim accessoire om te gebruiken. Daarbij is uiteraard de bescherming die zo’n case biedt het belangrijkste argument. We gebruiken onze smartphone tegenwoordig zo intensief, dat het risico op krassen, butsen of zelfs een gebarsten scherm niet genegeerd kan worden. Een ongeluk zit in een klein hoekje en uit de cijfers blijkt dan ook dat maarliefst een derde van alle smartphones schade oploopt in het eerste jaar. Reparatie kan kostbaar zijn en zorgt voor een hoop ongemak. Een goed LG G6 hoesje verkleint het risico op deze kosten en ongemakken enorm.

Onze LG G6 case beschermen uitstekend!

De telefoonhoesjes voor LG G6 in ons assortiment zijn grotendeels gemaakt uit onbreekbare, schokabsorberende materialen. Neem bijvoorbeeld één van onze bookcase modellen. Deze covers hebben een buitenzijde van hoogwaardig leer of kunstleer die het toestel volledig rondom bedekken en bij een val op de grond al veel schadelijke energie kunnen opvangen. Daar komt bij dat de houder waar de telefoon in vast klikt van TPU gemaakt is, eveneens een schokabsorberend materiaal dat ook niet kan breken.

De combinatie van deze materialen in een LG G6 hoesje zorgt voor een dusdanig hoge beschermingsgraad dat bij normaal dagelijks gebruik de kans op beschadigingen te verwaarlozen is. Altijd doen dus, zeker omdat een telefoonhoesje tegenwoordig handige extra’s biedt.

Multifunctionele LG G6 cases

De LG G6 hoesjes kunnen bijvoorbeeld één of meerdere pasjes herbergen. Ideaal om uw pinpas, rijbewijs of ov-chipkaart in te bewaren. Kunt u ze nooit vergeten mee te nemen én kan uw zware portemonnee thuis blijven. Een andere functie die u bij veel van onze LG G6 covers kunt vinden is het standaardje. Daarmee is het mogelijk om de smartphone rechtop neer te zetten. Dit kan in vele situaties handig zijn: of u nu naar uw favoriete serie kijkt, een recept aan het volgen bent of handsfree wilt video-bellen.

Telefoonhoesjes voor alle LG’s

Naast de cases voor de LG G6 hebben we natuurlijk ook LG hoesjes voor bijna alle andere smartphones van dit merk. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze modellen:

- LG G5 hoesjes
- LG K10 2017 hoesjes
- LG K8 hoesjes
- LG X Screen hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice

Choose your shipping country


Choose your language