LG K4 Hoesjes

Bescherm met een LG K4 hoesje

Beschermen is natuurlijk de belangrijkste functie van een LG K4 hoesje. We nemen onze smartphone tegenwoordig vrijwel altijd en overal mee naartoe, met alle risico’s van dien. Niet voor niets blijkt dat ruim een derde van alle smartphones in het eerste jaar schade oplopen. Een ongelukkige val kan al snel leiden tot beschadigingen of zelfs een barst in het scherm. Gebruikt u echter een telefoonhoesje, is de kans hierop vele malen kleiner. Dit terwijl een LG K4 hoesje altijd zo wordt ontworpen dat alle functionaliteit van het toestel beschikbaar blijft, zodat het smartphonehoesje nooit stoort bij het gebruik van uw telefoon. Een telefoonhoesje is dus zo gek nog niet!

Handige LG K4 hoesjes

Daar komt bij dat veel LG K4 hoesjes tegenwoordig meer kunnen dan alleen maar bescherming bieden. Deze telefoonhoesjes bieden functies waar het toestel zelf niet over beschikt, maar die wel uitermate handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een standaardje waarmee het toestel rechtop neergezet kan worden. Zeker als u regelmatig filmpjes kijkt op de telefoon, zou dit al snel een onmisbare functie van uw smartphonehoesje kunnen worden! Een andere graag geziene extra is bergruimte voor pasjes en briefgeld in het LG K4 hoesje. Daarmee kunt u uw belangrijkste pasjes, zoals uw pinpas, rijbewijs of ov-chipkaart, veilig opbergen in uw telefoonhoesje zodat u ze altijd onder handbereik heeft.

Een LG K4 hoesje heeft nog meer voordelen

Met het groeiende aantal telefoons in Nederlandse huishoudens helpt een LG K4 hoesje ook om alle toestellen uit elkaar te houden, zodat u nooit met de verkeerde telefoon op stap gaat. Een smartphonehoesje met een kleurtje is bovendien veel sneller te vinden in uw tas, zodat u nooit meer een oproep zult missen.

De beste LG K4 hoesjes

Bij het samenstellen van ons assortiment LG K4 hoesjes, hanteren we strenge kwaliteitseisen. We werken intensief samen met leveranciers die bewezen kwaliteit leveren tegen een goede prijs, om u de optimale prijs kwaliteit verhouding te kunnen bieden. Bij kwaliteit denken we niet alleen aan materiaalgebruik en afwerking, ook de pasvorm moet optimaal zijn om de best mogelijke bescherming én gebruiksgemak te garanderen. Een keuze voor een LG K4 hoesje uit onze collectie is dus altijd een goede keuze.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice