Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Huawei Y6 hoesjes

Een Huawei Y6 hoesje in uw stijl

In onze collectie Huawei Y6 hoesjes heeft u een ruime keuze in kleuren en prints. Dit geeft u de kans precies dat hoesje te kiezen dat het beste aansluit op uw smaak. Ga voor een hoesje in uw lievelingskleur of de kleur of print die matcht met uw favoriete outfit! Uiteraard zijn er ook hoesjes in klassieke kleuren, voor een klassieke, representatieve look. Ideaal wanneer u het Huawei Y6 hoesje zakelijk gebruikt.

Praktische Huawei Y6 hoesjes

Tegenwoordig kunnen Huawei Y6 cases veel meer dan beschermen alleen. Doordat men de smartphone bijna altijd bij zich draagt, is het natuurlijk ideaal als u met uw telefoon ook direct andere essentiële zaken bij zich heeft. Om die reden hebben steeds meer Huawei Y6 hoesjes bergruimte voor pasjes, zoals uw pinpas of rijbewijs, met vaak nog een extra vakje voor briefgeld en bonnetjes. Zo heeft u altijd de belangrijkste zaken onder handbereik in uw Huawei Y6 hoesje en kan de grote portemonnee wat vaker thuis blijven.

Een andere praktische eigenschap van een telefoonhoesje is een geïntegreerde stand waarmee de Huawei Y6 rechtop neergezet kan worden. Zeker wanneer u regelmatig een video op uw smartphone kijkt, zult u deze functie snel waarderen.

De bescherming van een Huawei Y6 hoesje

Het belangrijkste aspect van een Huawei Y6 hoesje is natuurlijk de bescherming die zo’n case het kwetsbare toestel biedt. Niet ieder hoesje beschermt het toestel even goed, maar ook niet iedere gebruiker heeft even veel bescherming nodig. Door voor aankoop van een Huawei Y6 hoesje na te gaan hoeveel bescherming afdoende is bij uw gebruik, voorkomt u dat er alsnog schade kan ontstaan. Welk hoesje u ook kiest: met een case om uw toestel is de kans op beschadigingen of een gebarsten scherm vele malen kleiner dan zonder...zeker wanneer u een telefoonhoesje kiest dat het toestel geheel rondom beschermt, zoals een bookcase of flipcase.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice