COVID-19: Wij zijn normaal in bedrijf en zijn u graag van dienst! ×

Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Huawei Y3 hoesjes

Beschermende Huawei Y3 hoesjes

Onze Huawei Y3 hoesjes vervullen hun belangrijkste taak met verve: bescherming bieden aan het kwetsbare toestel. De smartphone gaat tegenwoordig immers dagelijks overal mee naartoe, en een ongelukje zit dan in een klein hoesje. Voorkom beschadigingen of een gebarsten scherm door een Huawei Y3 hoesje te gebruiken. Doordat onze telefoonhoesjes perfect op maat gemaakt zijn voor dit specifieke Huawei toestel, is de pasvorm optimaal en dat komt de bescherming ten goede. Het stevige materiaalgebruik en het onbreekbare binnenwerk van onze smartphonehoesjes verkleinen het risico op schade nog verder.

Een Huawei Y3 hoesje is praktisch

Dat u met onze Huawei Y3 hoesjes goed zit wat betreft bescherming is dus duidelijk, maar dat is lang niet alles. Het gebruik van een telefoonhoesje heeft namelijk ook hele praktische kanten. Het helpt bijvoorbeeld verschillende smartphones in het gezin eenvoudig uit elkaar te houden, en met een gekleurd Huawei Y3 hoesje vindt u uw toestel veel sneller terug in uw tas.

Daarnaast bieden de Huawei Y3 hoesjes zelf ook handige functies. Zo hebben steeds meer telefoonhoesjes vakjes waarin pasjes gestoken kunnen worden, of vakjes waarin wat briefgeld of bonnetjes een plekje kunnen krijgen. Met dit soort Huawei Y3 portemonnee-hoesjes heeft u dus altijd belangrijke zaken als een pinpas, rijbewijs of ov-chipkaart onder handbereik. Een andere gewaardeerde functie van Huawei Y3 hoesjes is het geïntegreerde standaardje. Daarmee kan het toestel gemakkelijk rechtop neergezet worden om bijvoorbeeld comfortabel naar een video te kijken.

Huawei Y3 hoesjes in uw stijl

Doordat we een ruime selectie kleuren en prints bieden, kunt u precies dat telefoonhoesje kiezen dat perfect bij uw stijl of outfit past. Of ga gewoon voor uw lievelingskleur! Één ding is zeker: een Huawei Y3 hoesjes hoeft niet saai te zijn. Het biedt u de kans uw Huawei Y3 te personaliseren.

Huawei Y3 hoesjes inclusief service

De Huawei Y3 hoesjes die op deze pagina staan, zijn allemaal op voorraad in ons eigen magazijn. U heeft uw smartphonehoesje dus snel in huis, zodat het nieuwe toestel snel beschermd in gebruik genomen kan worden. U betaalt bovendien geen verzendkosten, voor uw Huawei Y3 hoesje, heeft 30 dagen bedenktijd en profiteert ook na aankoop van onze hoog gewaardeerde service.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice