Huawei Y6 2018 Hoesjes

Hoesjes voor de Huawei Y6 2018

De Huawei Y6 2018 cases in dit overzicht zijn zonder uitzondering speciaal voor dit toestel ontworpen. Dit zorgt ervoor dat de telefoonhoesjes een optimale pasvorm hebben waarbij rekening gehouden is met zaken als de camera, de toetsen en bijvoorbeeld de aansluiting van de oplader. Dit betekent dat de Y6 2018 normaal te gebruiken blijft terwijl deze in het hoesje zit: in principe hoeft u hem er nooit uit te halen! Ondertussen kunt u zonder zorgen of angst voor beschadigingen met volle teugen genieten van al het moois dat dit toestel te bieden heeft.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

De Huawei Y6 2018 staat bekend om zijn verrassend goede specificaties in combinatie met een gunstig prijskaartje. De opvolger van de populaire Huawei Y6 2017 hoeft zich met een mooi groot scherm, een flinke accu, een snelle processor, ruim werkgeheugen en een 13 megapixel camera immers nergens voor te schamen! In die zin passen de Huawei Y6 2018 hoesjes perfect bij het toestel: ook die bieden veel waar voor hun geld.

Optimale bescherming met extra’s

Zo beschermen onze Huawei Y6 2018 hoesjes uw telefoon uitermate goed. Dat begint al bij de houder waar u de telefoon in vast klikt. Deze is gemaakt van TPU en is daardoor enigszins flexibel en schokabsorberend en kan onmogelijk breken of barsten. Dat is ideaal voor een goede valbescherming, en zorgt er bovendien voor dat het hoesje zelf niet onbruikbaar kan worden door een defecte houder. Veel van onze cases omsluiten de Huawei Y6 2018 vervolgens ook nog rondom met een sterke kunstleren buitenzijde met een klepje over het kwetsbare scherm. Er is dan nog weinig wat voor schade kan zorgen! Dit klepje biedt bovendien de mogelijkheid om pasjes in op te bergen: handig om uw pinpas en rijsbewijs altijd onder handbereik te hebben. En wat dacht u van een standaardje om het toestel mee rechtop te zetten? Ook daarover beschikken vrijwel al onze cases!

Huawei Hoesjes voor élk model

Natuurlijk vindt u naast de Huawei Y6 2018 cases op deze pagina ook Huawei hoesjes voor alle andere types bij ons. Ook voor andere merken bent u bij ons aan het juiste adres, zoals Sony hoesjes, Motorola hoesjes en natuurlijk ook iPhone hoesjes. Bekijk voor een compleet overzicht alle hoesjes en ontdek ook:

- Huawei Y7 2018 hoesjes
- Huawei Y6 Pro 2017 hoesjes
- Huawei P Smart hoesjes
- Huawei P Smart+ hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice