HTC hoesjes


Ontdek onze collectie hoesje voor uw HTC smartphone of tablet. Voor vrijwel alle modellen van HTC hebben we een ruime keuze. Of u nu zoekt naar een klassieke en representatieve case voor uw tablet of een hip en kleurrijk hoesje voor uw smartphone: voor elke stijl en budget hebben we een passende hoes. Bovendien hebben veel van onze HTC hoesjes handige functies, zoals ruimte voor pasjes of een standaard functionaliteit. Selecteer eenvoudig uit onderstaand overzicht voor welk HTC toestel u een case zoekt en ontdek ons aanbod zelf!

Bescherm uw HTC met een multifunctioneel hoesje

HTC is koploper op het gebied van vernieuwende en betaalbare smartphones. De HTC One M9 en HTC One M8 bijvoorbeeld, maar ook de HTC One Mini 2, HTC Desire 626 en HTC Desire 320 zijn populaire toestellen. Misschien heeft u juist een HTC Desire 820 of Desire Eye? Maar heeft u ook al een HTC hoesje? Voor alle modellen zijn mooie, perfect beschermende HTC hoesjes verkrijgbaar. Voor iedereen die zuinig is op zijn telefoon zijn HTC hoesjes een must! 

HTC hoesjes zijn geen overbodige luxe!

Bellen, appen, skypen, internetten, mailen en bankieren. Wat doen we eigenlijk nog niet op onze telefoon? Doordat we onze phone allemaal zo intensief gebruiken, is de kans op een ongelukje iedere dag aanwezig. Het is u vast een keer gebeurd: de telefoon glipt uit uw handen. Meestal loopt het goed af, maar de schade kan ook ernstig zijn. Met HTC hoesjes bent u er zeker van dat het volgende u bespaard blijft: krasjes en barsten in het scherm, beschadigingen en krasjes op de behuizing, een niet meer werkende camera of andere applicatie. HTC hoesjes zorgen er tevens voor dat stof, nattigheid en vuil geen kans krijgen. En wat denkt u van te veel zonnestralen, ook die kunnen apparaten zonder smartphonehoesjes aantasten. 

Alle voordelen van HTC hoesjes op een rij

Dé reden om vandaag nog online een van de HTC hoesjes aan te schaffen is duidelijk: u beschermt ‘m tegen allerlei mogelijke schade van buitenaf. Maar telefoonhoesjes hebben nog meer functies. De kwetsbare binnenkant is beter beveiligd. En telefoons met HTC hoesjes zien er ook nog eens ultra hip uit! Voor iedere smartphone is een perfect passend hoesje te vinden in uw persoonlijke smaak! 

HTC hoesjes in allerlei modellen en stijlen

De telefoonhoesjes voor de verschillende HTC modellen zijn van uitstekende kwaliteit. Net als de telefoons zelf. Welke hoes u ook kiest hij is sterk, duurzaam en functioneel. Wat zijn de mogelijkheden? Wilt u speciaal de behuizing beschermen dan zijn hardcases en cases van gel of siliconen een goede keuze. Met booktypes, flipcases en portemonnee-hoesjes is ook uw scherm prima beschermd. En natuurlijk zijn er ook insteekhoesjes en broekriem-hoesjes verkrijgbaar. Per model kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende materialen en kleuren!

Morgen al uw nieuwe HTC hoesje in huis!

Online een of meerdere HTC hoesjes bestellen gaat snel, gemakkelijk en is bovendien heel veilig. Wist u dat de verzending van alle HTC hoesjes gratis is en dat u in alle gevallen 30 dagen bedenktijd krijgt? Een tip: bestel vandaag nog voor 19.00 uur, dan ligt uw nieuwe HTC hoesje morgen bij u op de deurmat. 

Investeer in een langere levensduur van uw HTC met een smartphonehoesje

U wilt uw HTC mooi houden en er zeker van zijn dat hij in alle omstandigheden goed werkt. Een HTC hoesje is dan wat u zoekt! De keuze is groot, dus neem de tijd om dat ene HTC hoesje te kiezen dat bij u en uw telefoon past. Nog lang en veel plezier van uw HTC!


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice