Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Honor 9 hoesjes

Hoesjes voor de Honor 9

Met de Honor 9 zet dit jonge merk, onderdeel van het inmiddels bekende merk Huawei, een nieuwe stap in haar ontwikkeling. De opvolger van de Honor 8 is weer op talloze punten verbeterd, terwijl de gunstige prijsstelling is gebleven. Geniet zo lang mogelijk van uw smartphone zonder lelijke beschadigingen door deze in een Honor 9 hoesje te gebruiken.

Strak in het pak

De Honor 9 hoesjes in ons assortiment zijn allemaal speciaal op maat gemaakt voor dit specifieke toestel. Dit geeft u de garantie dat de case perfect om het toestel zit en de telefoon normaal te gebruiken blijft. In het design van de cases is dan immers rekening gehouden met alle knopjes, aansluitingen en de camera van de Honor smartphone.

Bescherming én functionaliteit

De tijd dat een smartphonehoesje enkel en alleen bescherming bood ligt al lang achter ons. De Honor 9 hoesjes bieden in vrijwel alle gevallen extra functionaliteit, waardoor ze al snel een onmisbaar accessoire en verlengstuk van uw telefoon worden. Denk aan opbergruimte en vakjes waarin pasjes, briefgeld of een huissleutel opgeborgen kunnen worden. Ideaal als u even snel de deur uit moet: u heeft dan altijd de belangrijkste zaken netjes bij uw telefoon. Een video-stand is ook een veel geziene functie en ideaal wanneer u graag naar films of series kijkt op uw telefoon. U zet met zo’n Honor 9 hoesje de telefoon in een handomdraai rechtop neer.

Service en kwaliteit

Bij KloegCom.nl kunt u rekenen op optimale service en kwaliteit. We staan voor snelle levering, gratis verzending en een deskundige klantenservice die u graag verder helpt voor én na aankoop.

U vindt bij ons Honor hoesjes en Huawei hoesjes voor bijna alle toestellen op de Nederlandse markt. Ontdek bijvoorbeeld ook:

Alle Honor 5X hoesjes
Alle Huawei P10 hoesjes
Alle Huawei P10 Lite hoesjes
Alle Honor 7 hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice