Filteren


Merk Kleur Materiaal Type hoesje

Honor 10 hoesjes

Cases voor de Honor 10

In dit overzicht vindt u al onze Honor 10 cases. Het merk Honor is een dochtermerk van Huawei en deze smartphone vertoont dan ook de nodige gelijkenissen met het vlaggenschip van dat merk, de Huawei P20. De Honor 10 heeft echter een aanmerkelijk gunstiger prijskaartje, wat uiteraard in goede aarde valt in de Nederlandse markt! Naast een groot Full HD scherm met dunne randen en een bijzonder capabele dubbele camera, heeft de Honor 10 ook een bijzondere sonische vingerafdrukscanner die onzichtbaar weggewerkt is. Al met al is het een bijzonder goed toestel waarmee u zomaar een paar honderd euro in uw zak houdt ten opzichte van de duurdere concurrenten. Dat laat genoeg ruimte om meteen een goed Honor 10 hoesje te kopen, zodat u zeker weet dat u lang plezier kunt hebben van uw telefoon zonder lelijke beschadigingen.

Gemaakt voor elkaar

Bij het selecteren van de Honor 10 hoesjes in ons assortiment, worden strenge kwaliteitseisen gehanteerd. De pasvorm voor het toestel moet niet minder dan perfect zijn, mede omdat dit van grote invloed is op de bescherming als het een keer mis gaat. Onze cases voor de Honor 10 zitten dus als gegoten om uw telefoon, waarbij ook altijd netjes rekening gehouden wordt met alle bedieningstoetsen, aansluitingen voor koptelefoon en oplader en de camera’s achterop. Uw toestel blijft hierdoor normaal te gebruiken terwijl deze in het telefoonhoesje zit.

Bescherming waar je op kunt rekenen

In onze Honor 10 cases wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van materialen die tegen een stootje kunnen. Het klinkt wellicht onlogisch, maar nog altijd maken veel fabrikanten gebruik van bijvoorbeeld hard plastic houders waar de telefoon in vast klikt. Die kunnen relatief snel breken of barsten waardoor de case meteen onbruikbaar wordt, en doen bovendien weinig om de klap op te vangen. Bij onze Honor 10 hoesjes komt u vooral materialen als TPU, kunstleer en echt leer tegen, omdat deze materialen van nature enigszins flexibel zijn. Daardoor zijn de telefooncases schokabsorberend, zodat ze beter beschermen en als bonus ook langer mee gaan doordat er virjwel niets kapot kan gaan.

Hoesjes voor alle smartphones

Naast de Honor 10 hoesjes uit dit overzicht kunt u ook voor telefoonhoesjes voor vrijwel elke andere smartphone bij ons terecht. Ontdek bijvoorbeeld ons ruime assortiment Sony Xperia hoesjes, Nokia hoesjes of natuurlijk de Samsung Galaxy hoesjes. Daarnaast hebben we ook voor andere Honor smartphones op maat gemaakte cases. Neem maar eens een kijkje bij onze:

- Honor 9 hoesjes
- Honor 5X hoesjes
- Honor Holly hoesjesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice