Let op: Vertragingen bij PostNL. Meer informatie ×

Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja

Honor 5X hoesjes

Een Honor 5X hoesje: verstandige keuze

Hoewel de meningen over het gebruik van een telefoonhoesje uiteen lopen, is het gebruik van een Honor 5X hoesje toch zonder twijfel een verstandige keuze. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maarliefst een derde van de smartphones in het eerste jaar schade oplopen, en onder jongeren ligt dit aandeel zelfs op de helft. Door een goed smartphonehoesje te gebruiken, verkleint u de kans hierop aanzienlijk. Bovendien hoeft een Honor 5X hoesje helemaal geen straf te zijn: het gebruik biedt ook vele praktische voordelen, waarover later meer.

De bescherming van een Honor 5X hoesje

De mate van bescherming die een Honor 5X hoesje kan bieden hangt af van het type case en het materiaal waarvan deze gemaakt is. Over het algemeen geldt dat hoe dunner een hoesje is, hoe minder bescherming deze kan bieden. Ook het materiaal is echter van grote invloed. Onbreekbare materialen zoals rubber, TPU en (kunst)leer bieden een betere bescherming dan harde materialen zoals kunststof. Zo beschermt een dunne TPU skin veel beter dan een vergelijkbare kunststof hardcase. Ga goed na hoeveel bescherming u nodig heeft en houdt hier rekening mee bij het uitkiezen van uw Honor 5X hoesje.

Handige Honor 5X hoesjes

Zoals we al kort aanstipten, heeft het gebruik van een Honor 5X hoesje verschillende praktische voordelen. Zo hebben de telefoonhoesjes zelf vaak extra functies, zoals een geïntegreerd standaardje en bergruimte voor pasjes en briefgeld. Met dit soort portemonnee-hoesjes heeft u bijvoorbeeld uw pinpas, rijbewijs of ov-chipkaart altijd onder handbereik bij uw telefoon, en kunt u uw portemonnee wat vaker thuis laten. Ook het gebruik van een case heeft echter zijn voordelen. Zo vindt u uw telefoon veel sneller in uw tas als er een gekleurd telefoonhoesje omheen zit, en vergist u zich met het groeiende aantal smartphones in huis niet snel meer en gaat u altijd met uw eigen toestel op pad.

Het beste Honor 5X hoesje

Het is een vraag die ons vaak gesteld wordt: dat is nou het beste Honor 5X hoesje? Helaas is het antwoord op die vraag erg afhankelijk van persoonlijke voorkeur en gebruik. Door bij het uitkiezen van uw case rekening te houden met de mate van bescherming die u nodig heeft, en eventuele extra functionaliteiten die u handig of prettig vindt, weet u vrijwel zeker dat u een goede keuze maakt. Het beste telefoonhoesje bestaat wellicht niet, maar úw ideale Honor 5X hoesje wel!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice

Choose your shipping country


Choose your language