Alcatel Pixi 4 (6) hoesjes

Een Alcatel PIxi 4 (6) hoesje met stijl

Hoewel een Alcatel Pixi 4 (6) hoesje vooral gebruikt zal worden voor de bescherming, biedt een telefoonhoesje ook de kans om uw toestel van een persoonlijk tintje te voorzien. Het ontwerp van veel smartphones is immers stiekem toch een beetje saai en uitwisselbaar, dus waarom niet kiezen voor een in het oog springende case waarmee u uw eigen persoonlijkheid kunt uiten? Met de bookcases uit ons assortiment kunt u dit bijvoorbeeld doen door uw lievelingskleur te kiezen.

Een veilig gevoel met een hoesje erom

Uiteindelijk is de bescherming van een telefoonhoesje natuurlijk het belangrijkst: die moet zo goed mogelijk zijn om het toestel te beschermen tegen de risico’s en slijtage van het intensieve dagelijkse gebruik. De smartphone gaat immers elke dag mee, en wordt in de meest uiteenlopende situaties gebruikt, met een flink gevaar op beschadigingen...zeker met het grote glazen scherm van de Pixi 4 (6)! Onze smartphonehoesjes zijn uitstekend op hun taak berekend. Ze beschermen de telefoon bijvoorbeeld volledig rondom, dankzij een klepje dat over het scherm sluit en een stevige magneetsluiting die de case dicht houdt. Bovendien zit er in de case een tpu hoesje dat als houder dient. Deze is onbreekbaar en schokabsorberend, en draagt dus ook bij aan de protectie van het Pixi 4 hoesje.

Profiteer van handige extra’s

Naast de bescherming hebben onze hoesjes voor de Pixi 4 (6) enkele handige extra’s in huis. Zo bieden ze opbergvakjes waarin pasjes, visitekaartjes, wat briefgeld en bonnetjes eenvoudig een plekje vinden. Zo kan dit telefoonhoesje dus ook dienst doen als een soort portemonnee! Handig voor een pinpas, ov-chipkaart, rijbewijs of pasje van het werk of school. Daar houdt de functionaliteit bovendien nog niet op, want ook een uitklapbaar standaardje ontbreekt bij onze Alcatel hoesjes niet. In een handomdraai zet je de telefoon rechtop neer in de case, wat erg comfortabel is bij het kijken van filmpjes of series, of het volgen van een recept. Kortom: uw Alcatel Pixi 4 (6) hoesje zal al snel een onmisbaar accessoire zijn!


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice