Let op: Vertragingen bij PostNL. Meer informatie ×

Alcatel PIXI 3 (4.5) hoesjes

Waarom een Alcatel Pixi 3 4.5 hoesje?

Voor velen is bescherming de belangrijkste reden om een Alcatel Pixi 3 4.5 hoesje te gebruiken. Zonder telefoonhoesje is het toestel immers kwetsbaar, terwijl we onze smartphone tegenwoordig ontzettend veel gebruiken. Daardoor is het risico op beschadigingen of een barst in het scherm groot. Dat blijkt ook uit onderzoek: ruim 30% van alle smartphones loopt binnen een jaar schade op! Door een Alcatel Pixi 3 4.5 hoesje te gebruiken, heeft u hier veel minder kans op. Wanneer het toestel bijvoorbeeld valt, vangt het telefoonhoesje de klap op en absorbeert op dat moment de energie grotendeels. Slechts een deel bereikt de smartphone, en dat is dan al niet genoeg meer om daadwerkelijk schade toe te brengen.

Op maat gemaakte Alcatel Pixi 3 4.5 hoesjes

Onze Alcatel Pixi 3 4.5 hoesjes zijn speciaal voor dit toestel ontworpen. Dat zorgt voor een optimale pasvorm en voor een optimaal gebruiksgemak. De telefoonhoesjes hebben bijvoorbeeld een opening voor de camera en flitser, openingen voor de speaker en ook met alle aansluitingen en knopjes is rekening gehouden. Hierdoor kunt u het toestel volledig blijven gebruiken zoals u dat gewend bent, zonder dat het Alcatel Pixi 3 4.5 hoesje stoort.

De voordelen van een Alcatel Pixi 3 4.5 hoesje

Tegenwoordig is bescherming lang niet meer het enige wat een Alcatel Pixi 3 4.5 hoesje te bieden heeft. Veel telefoonhoesjes hebben handige extra features, zoals een geïntegreerd standaardje waarmee het toestel rechtop neergezet kan worden. Handig bij het bekijken van video’s, handsfree videobellen of wanneer u uw telefoon als wekker gebruikt op uw nachtkastje. Het populairst zijn echter de portemonnee-hoesjes met ruimte om pasjes en briefgeld op te bergen. Zo heeft u uw pinpas, rijbewijs of schoolpasje altijd handig onder handbereik bij uw telefoon. U ziet: een Alcatel Pixi 3 4.5 hoesje is niet alleen nuttig, maar stiekem ook best handig!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice

Choose your shipping country


Choose your language