Alcatel POP 4 hoesjes

Toon uw stijl met uw Alcatel Pop 4 hoesje

Met een Alcatel Pop 4 hoesje heeft u de kans uw telefoon van een persoonlijk tintje te voorzien. Kies bijvoorbeeld een smartphonehoesje in uw lievelingskleur of een kleur die mooi bij uw tas of portemonnee past. Het maakt uw toestel ook direct herkenbaar; met het groeiende aantal telefoons in huis is dat geen overbodige luxe. U weet hiermee zeker dat u nooit meer met het verkeerde toestel op pad gaat en bovendien laat een gekleurd Alcatel Pop 4 hoesje zich veel sneller vinden in uw tas als u gebeld wordt.

Bescherm de Alcatel Pop 4

Daarnaast is bescherming natuurlijk voor velen dé belangrijkste reden om een Alcatel Pop 4 hoesje te gebruiken. Ook op dit punt stellen onze telefoonhoesjes u niet teleur! Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van materialen die enige flexibiliteit hebben, zoals kunstleer en TPU. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de materialen schokken absorberen en bovendien niet kunnen breken of barsten. In praktijk zal zo’n smartphonehoesje bij een val van uw telefoon de klap veelal uitstekend opvangen, zonder dat het Alcatel Pop 4 hoesje zelf beschadigd raakt. In onze ogen is dat precies wat u van uw telefoon case mag verwachten.

Uw Alcatel POP 4 hoesje als Personal Assistant

Stelt u zich een Alcatel POP 4 hoesje voor die functionaliteit aan uw toestel toevoegt, en zich als een soort personal assistant altijd onder handbereik bevindt. Te mooi om waar te zijn? Toch is dat precies wat onze telefoonhoesjes doen. Ze bieden u met verschillende opbergvakjes de mogelijkheid om uw belangrijkste pasjes, briefgeld en andere papieren in de case op te bergen. Bovendien hebben ze een standaard functie waarmee uw telefoon zelfstandig rechtop kan staan. Ideaal als u comfortabel naar uw favoriete serie of vlogs wilt kijken.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice