COVID-19: Wij zijn normaal in bedrijf en zijn u graag van dienst! ×

Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Acer Liquid Z530 hoesjes

De functies van een Acer Liquid Z530 hoesje

Bij een Acer Liquid Z530 is het eerste waar u aan denkt waarschijnlijk ‘bescherming’. Dat is vanzelfsprekend inderdaad de belangrijkste functie van een telefoonhoesje. Daarbij moet gezegd worden dat niet alle hoesjes even veel bescherming kunnen bieden. Zo beschermt een dikker hoesje over het algemeen beter dan een dun hoesje, en kan een zacht hoesje beter schokken absorberen dan een harde kunststof case. Uiteraard zijn er veel meer materialen en aspecten die van invloed zijn op de bescherming. Ga dus bij het kiezen van uw Acer Liquid Z530 hoesje of het smartphonehoesje dat u op het oog heeft voldoende beschermt voor uw gebruik.

Bescherming is niet het enige wat een Acer Liquid Z530 hoesje tegenwoordig te bieden heeft. Veel van de cases in ons assortiment bieden handige extra’s die het gebruik van je toestel nog prettiger en handiger maken. Zo is opbergruimte voor pasjes in het Liquid Z530 hoesje voor velen een belangrijke eis geworden, omdat de case dan ook als portemonnee gebruikt kan worden. Wanneer u veelvuldig filmpjes en video’s kijkt op uw smartphone zult u de standaardfunctie waar sommige Acer Liquid Z530 hoesjes over beschikken absoluut waarderen.

Personaliseer met een hoesje

Doordat u veel keuze heeft in Acer Liquid Z530 hoesjes, heeft u de mogelijkheid precies dat hoesje te kiezen dat perfect aansluit op uw persoonlijke stijl. Kies een case in uw lievelingskleur, of ga voor het telefoonhoesje met een print die perfect bij die ene outfit past! Natuurlijk is representatief zwart ook een optie, evenals verschillende klassieke kleurstellingen.

Met het toenemende aantal smartphones in huis  heeft een herkenbaar Acer Liquid Z530 hoesje als bijkomend voordeel dat  de toestellen niet snel meer door elkaar gehaald kunnen worden. Bovendien is het toestel met een gekleurd hoesje erom makkelijker terug te vinden in uw tas. Dat moet de dames bekend in de oren klinken!

Onze Acer Liquid Z530 hoesjes

Bij het selecteren van onze Acer Liquid Z530 hoesjes, wordt er goed gelet op de kwaliteit van het hoesje. Daarbij kijken we niet alleen naar het materiaalgebruik en de afwerking, maar ook de pasvorm is van groot belang. Alleen een perfect passende Acer Liquid Z530 hoesje biedt optimale bescherming en gebruiksgemak. U heeft dus de zekerheid dat onze hoesjes op deze punten aan uw verwachtingen zullen voldoen!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice