24
Oktober

Geschreven door

Telefoonhoesjes

De BMW iPhone 7 hoesjes zijn binnen!

Hoewel de collectie BMW cases nog niet helemaal compleet is, is er nu al een flinke keuze uit verschillende modellen en designs. De meest populaire designs keren terug voor de iPhone 7 en 7 Plus, en daarnaast zullen enkele nieuwe varianten worden toegevoegd.

BMW leren iPhone hoesjes

Om te beginnen met de meest luxe BMW hoesjes: de iPhone cases van echt leer. Nu verkrijgbaar voor zowel de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, in twee verschillende designs en kleuren, zowel als bookcase als hardcase. Beide modellen lijken op elkaar, met belangrijkste verschil de extra stiksels die over de voor- en achterzijde lopen. Welke van de twee het mooist is, is puur een kwestie van smaak...góéde smaak!

Verkrijgbaar voor iPhone 7 en iPhone 7 Plus, vanaf € 34,99

BMW carbon iPhone cases

Ook de prachtige carbon-fiber iPhone hoesjes van BMW zijn gelukkig weer terug. Verkrijgbaar in volledig carbon met naar keuze het BMW of het M logo, of de luxere uitvoering met geborsteld aluminium. Welke u ook kiest: het Carbon geeft het iPhone 7 hoesje een sportieve en tegelijk luxueuze look.

Verkrijgbaar voor iPhone 7, vanaf € 34,99

BMW M-sport hoesjes

Naast de BMW iPhone hoesjes met het ronde BMW logo kunt u ook kiezen voor iPhone cases uit de sportievere BMW M-collectie die door de beroemde M gesierd worden. Deze cases dragen bovendien de bekende kleuren en zijn gemaakt van echt carbon (zie hierboven) of carbon-look materialen.



Verkrijgbaar voor iPhone 7 en iPhone 7 Plus, vanaf € 29,99

En de iPhone 6/6s dan?

Natuurlijk vindt u ook de BMW hoesjes voor iPhone 6/6s nog steeds bij ons, en dat zal ook nog wel even zo blijven. Klik hier voor alle BMW telefoonhoesjes.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice