05
Mei

Geschreven door

Nieuws

Verrassing: Acer lanceert Liquid Z6E

De Acer Liquid Z6E verraste vriend en vijand, doordat deze zonder enige vooraankondiging ineens uit het niets op de Nederlandse markt verscheen. Bijzonder is ook dat het toestel momenteel wereldwijd alleen hier te koop is: een unicum in smartphone-land.

Nóg voordeliger

Acer had met de Liquid Z6 en de Liquid Z6 Plus al twee zeer gunstig geprijsde aanbiedingen in het assortiment. Dit zijn beide budget-toestellen die zeker voor de nuchtere gebruiker veel waar voor hun geld bieden. Blijkbaar was er toch nog ruimte voor een nóg voordeliger optie, en dat is waar de Acer Liquid Z6E om de hoek komt kijken.

Acer Liquid Z6E Specificaties

Het toestel is in feite een uitgeklede versie van de Acer Liquid Z6 maar biedt nog altijd een fors 5” scherm met HD resolutie. De processor van 1,3GHz met vier kernen en 1GB werkgeheugen zijn voor de gemiddelde gebruiker afdoende. Het enige waar het toestel duidelijk gedowngrade lijkt te zijn is de camera: die is van een al niet geweldige 8 megapixel terug gegaan naar slechts 5 megapixel.

Prijzen voor de Liquid Z6E

Het resultaat van de iets mindere specificaties zien we als eerder aangehaald terug in de prijs: de Acer Liquid Z6E kost namelijk slechts 100 euro. Of het prijsverschil van circa 20 euro met de normale Liquid Z6 groot genoeg is om de mindere specificaties te rechtvaardigen...

Acer Liquid Z6E hoesjes

U vindt bij ons Acer hoesjes voor bijna alle typen. Door het plotselinge verschijnen van dit nieuwe toestel zijn onze Acer Liquid Z6E hoesjes helaas niet direct bij lancering beschikbaar.



Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice