Belkin TuneCast Auto Universal met ClearScan

Product niet meer leverbaar

  • Belkin TuneCast Auto Universal met ClearScan
  • Belkin TuneCast Auto Universal met ClearScan
€ 49,99
€ 47,49 vanaf 2 stuks

Kies uw variant:

  • Uitverkocht

Omshrijving Belkin

Deze FM transmitter van het kwaliteitsmerk Belkin is te gebruiken met elk muziek-apparaat met een 3,5mm hoofdtelefoon aansluiting. Dit betekent in praktijk dat de Belkin TuneCase Auto Universal geschikt is om op vrijwel elke mp3-speler, smartphone, laptop en tablet aangesloten te worden, en zelfs oudere apparaten (Discmans, Walkmans) kunnen overweg met deze FM Transmitter.

De transmitter werkt eenvoudig: Steek de 12V plug in de sigaretten-aansteker in de auto, steek de 3,5mm stekker in uw mp3-speler, kies uw frequentie en geniet van uw muziek!

De Belkin TuneCast Auto Universal beschikt daarbij over verschillende technieken die, zonder dat u het merkt, hun werk doen om de geluidskwaliteit van de FM Transmitter te optimaliseren. Te beginnen met ClearScan, welke automatisch de beste FM frequentie kiest om op uit te zenden. Dit bespaart u een hoop zoekwerk naar een geschikte frequentie. Verder beschikt de Tunecast Auto Universal ook over een zogenaamde 'PRO-knop': deze optimaliseert de audio die wordt uitgezonden en geeft een extra boost aan het volume.

Tot slot beschikt de Belkin Tunecast Auto Universal over een USB aansluiting op de 12V plug. U kunt via deze aansluiting uw iPod, iPhone of ander apparaat opladen tijdens het afspelen van muziek. Zo zit u ook tijdens lange reizen nooit meer zonder muziek!

Lees minder

Eigenschappen

Artikelcode 13226
EAN 0722868728802
Leveranciercode F8Z439ea
Merk Belkin

Voor welk toestel?

In de verpakking

1 x Belkin TuneCast Auto Universal met ClearScan

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice