• Belkin FastFit Sport Armband voor iPhone 4/4S
  • Belkin FastFit Sport Armband voor iPhone 4/4S

Belkin FastFit Sport Armband voor iPhone 4/4S

€ 26,99
€ 25,64 vanaf 2 stuks

Kies uw variant:

Ontvang een e-mail bij voorraad:

  • Uitverkocht

Voor welk toestel?

Dit product is geschikt voor:

  • iPhone 4
  • iPhone 4S

Omshrijving Belkin Sport-armband

Hou je iPhone bij de hand met deze ultracomfortabele armband, die is voorzien van een speciaal ontworpen veilige snelsluiting waarmee je de armband eenvoudig met één hand kunt om- en afdoen. Het lichte, ademende stretchmateriaal heeft een aangepaste sluiting waarmee je de armband precies op maat kunt maken, en dankzij het slanke ontwerp neemt de armband minimale ruimte op je arm in.

Hoogste prestaties
De FastFit Armband voor de Apple iPhone 4/4S heeft een kabelvakje waarin het kabeltje van je hoofdtelefoon niet in de knoop raakt en waarmee je je hoofdtelefoon eenvoudig kunt gebruiken. De armband is gemaakt van waterbestendig materiaal dat met de hand kan worden gewassen en is voor extra veiligheid voorzien van een reflecterende strip.

Omdat de verpakking van deze Belkin FastFit Sportband te groot is voor brievenbuspost bieden wij de mogelijkheid om hem zonder verpakking te bestellen. Je geniet dan van lagere verzendkosten!
Uiteraard is het ook mogelijk om hem in de originele verpakking geleverd te krijgen. Het product zal dan per pakketpost verstuurd worden. U kunt hiervoor bij onderstaande opties kiezen.

Standaard staan de verzendkosten ingesteld voor brievenbuszending, dus zonder verpakking.

Eigenschappen Sport-armband

Artikelcode 11302
EAN 0722868793114
Leveranciercode F8Z611cw
Merk Belkin
Kleuren Zwart
Materiaal Kunststof

In de verpakking

1 x Belkin FastFit Sport Armband voor iPhone 4

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice