COVID-19: Wij zijn normaal in bedrijf, maar bij de posterijen is het erg druk! lees meer ×

Sony Xperia Z5 Premium hoesjes

Sony Xperia Z5 Premium hoesjes in uw stijl

In onze collectie Sony Xperia Z5 Premium hoesjes, vindt u vele verschillende soorten hoesjes, in verschillende kleuren en stijlen. Zo kunt u altijd het smartphonehoesje kiezen dat het best aansluit op uw eigen stijl, of u nu een slanke hardcase, een onbreekbare skin of een echt lederen Xperia Z5 Premium hoesje wenst. Welke keuze u ook maakt, u bent altijd verzekerd van een goede kwaliteit. Bij het selecteren van de telefoonhoesjes die in ons assortiment opgenomen worden, hanteren we op dit gebied strenge eisen. Daarbij wordt niet alleen gelet op het materiaalgebruik en de afwerking, maar ook op de pasvorm. Een optimale pasvorm van een Sony Xperia Z5 hoesje draagt namelijk bij aan een optimaal gebruiksgemak doordat alle functionaliteit van de smartphone behouden blijft. Denk daarbij aan openingen voor knopjes, de oplaad-aansluiting, koptelefoonaansluiting en de camera. Daarnaast is een optimale pasvorm ook belangrijk om een goede bescherming te bieden.

Bescherm met een Sony Xperia Z5 Premium hoesje

Voor velen is bescherming de belangrijkste reden om een Sony Xperia Z5 Premium hoesje te gebruiken. Het kwetsbare toestel gaat immers elke dag overal mee naartoe, waarbij hij intensief gebruikt wordt. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje, met kans op een gebarsten scherm of andere beschadigingen. Door een beschermhoesje te gebruiken, verkleint u de kans op dit soort schade aanzienlijk, waarbij we benadrukken dat niet ieder Sony Xperia Z5 Premium hoesje even veel bescherming kan bieden. Een dunne kunststof case kan immers minder goed een klap opvangen dan een kunstleren of rubberen smartphonehoesje.

Bij het maken van uw keuze voor een Sony Xperia Z5 Premium hoesje is het daarom belangrijk na te gaan wat voor bescherming past bij uw gebruik. Dit voorkomt dat u een te lichte of onnodig zware bescherming kiest. In het algemeen geldt dat hardere materialen dunner uitgevoerd kunnen worden en daardoor optisch mooier ogen. Sony Xperia Z5 Premium hoesjes van materialen zoals TPU, kunstleer of echt leer vangen een klap veel beter op, maar hebben een grotere invloed op het uiterlijk en formaat van het toestel.

Een Sony Xperia Z5 Premium hoesje: meer dan bescherming alleen!

Een Sony Xperia Z5 Premium hoesje kan tegenwoordig vaak veel meer dan enkel bescherming bieden. Zeker de zogenaamde bookcases bieden tegenwoorden vaak praktische functionaliteit doordat ze vakjes hebben waarin u uw pinpas, rijbewijs, schoolpasje of werkpasje kunt opbergen. Hierdoor gebruiken steeds meer mensen hun smartphonehoesje als portemonnee. Handig! Ook een Sony Xperia Z5 Premium hoesje met standaard is een populaire functie die zeker met het grote scherm van het toestel erg handig is!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice