Filteren


Ruimte voor pasjes
Ja

Sony Xperia XZ2 hoesjes

Hoesjes voor de Sony Xperia XZ2

Met de nieuwe Sony Xperia XZ2 heeft Sony een uitstekende opvolger gepresenteerd voor hun succesvolle Sony Xperia XZ1. De grote broer van de Sony Xperia XZ2 Compact heeft een prachtig nieuw design dat helemaal bij de tijd is, met dunne randen rond het scherm en een unieke 18:9 beeldverhouding. Het toestel breekt hiermee met het design van het uitgaande model, dat Sony een aantal jaren vrijwel ongewijzigd hanteerde. Hiermee is het uiterlijk eindelijk weer in lijn met de vooruitstrevende hardware. Op dat gebied loopt Sony immers altijd al mee in de voorhoede. Het toestel heeft een volledig glazen behuizing, waarmee een Sony Xperia XZ2 hoesje geen overbodige luxe is als u lang van deze prachtige smartphone wilt blijven genieten.

De beste hoesjes voor de XZ2

Het is ons doel u de beste Sony Xperia XZ2 hoesjes die er zijn te presenteren. Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is daarbij ons uitgangspunt. Onze hoesjes moeten gemaakt zijn van mooie materialen en lang mee gaan. Een uitstekende pasvorm voor het toestel is een vanzelfsprekendheid, waarbij ook alle functionaliteit van het toestel normaal te gebruiken moet zijn. Zo hebben de XZ2 cases altijd openingen of uitsparingen voor knopjes, connectoren en uiteraard de camera.

Optimale bescherming

Onze Sony Xperia XZ2 cases zijn zoveel mogelijk gemaakt van materialen die niet kunnen breken of barsten. Denk hierbij aan leer, kunstleer en TPU. Het voordeel van deze materialen is enerzijds dat ze lang mee kunnen, zodat u uw XZ2 hoesje lang kunt blijven gebruiken. Belangrijker is het echter dat dit soort materialen uw toestel beter kunnen beschermen. Door hun flexibiliteit zijn ze van nature schokabsorberend, wat natuurlijk een belangrijke eigenschap is voor een telefoonhoesje.

Geef uw smartphone een eigen look

Een telefoonhoesje voor uw Sony Xperia XZ2 koopt u niet alléén om uw telefoon te beschermen. Het geeft u ook de kans een persoonlijk tintje aan het toestel te geven, door te kiezen voor een kleur die u prachtig vindt, of een print die perfect aansluit op uw persoonlijkheid. Hoe mooi de Xperia XZ2 immers ook is, uiteindelijk hebben alle smartphones wel iets weg van elkaar en hoe leuk is het dan om daar uw eigen draai aan te geven? Met het groeiende aantal smartphones in huis is het bovendien ook geen overbodige luxe de telefoon enige herkenbaarheid te geven!

Sony hoesjes voor elke smartphone

Bij KloegCom.nl vindt u naast de Sony Xperia XZ2 hoesjes ook Sony hoesjes voor alle andere modellen van dit merk. Ook van andere merken bent u bij ons aan het juiste adres, denk bijvoorbeeld aan Nokia hoesjes, Huawei hoesjes, of iPhone hoesjes.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice