Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja

Motorola Moto X Play hoesjes

Een Motorola Moto X Play hoesje beschermt

De bescherming van een Motorola Moto X Play hoesje is natuurlijk één van de meest belangrijke redenen om een telefoonhoesje te gebruiken. Zonder een beschermend smartphonehoesje is de kans op schade aan het toestel, zoals een gebarsten scherm, erg groot. De smartphone gaat immers dagelijks overal mee naartoe, en één moment van onoplettendheid kan al desastreus uitpakken. Dat blijkt ook uit de cijfers, die ons leren dat meer dan een derde van alle smartphones in het eerste jaar schade oploopt. Bij jonge gebruikers is dat zelfs meer dan de helft. Met een Motorola Moto X Play hoesje om uw toestel verkleint u de kans op schade echter aanzienlijk. Dat komt ook de restwaarde van uw smartphone ten goede, waardoor uw smartphonehoesje zichzelf al snel terugverdient!

Handige Motorola Moto X Play hoesjes

Bovendien hoeft een Motorola Moto X Play hoesje helemaal niet storend te zijn. Sterker nog: het gebruik van een telefoonhoesje biedt verschillende praktische voordelen. Zo helpt een herkenbaar smartphonehoesje om het toenemende aantal smartphones in huis goed uit elkaar te houden, en bovendien vindt u uw toestel veel sneller terug in uw tas met een gekleurd Motorola Moto X Play hoesje erom. Het geeft u bovendien de kans uw smartphone af te stemmen op uw persoonlijke smaak of favoriete outfit! Ook de telefoonhoesjes zelf worden steeds handiger, met extra functionaliteit zoals een geïntegreerd standaardje. Het populairst zijn echter de portemonnee-hoesjes, met vakjes voor pasjes en briefgeld. Zo heeft u altijd uw belangrijke pasjes handig bij uw smartphone, en kan de portemonnee vaker thuis blijven.

Onze Motorola Moto X Play hoesjes

Bij het selecteren van onze Motorola Moto X Play hoesjes, letten we extra goed op de prijs/kwaliteit verhouding. We kijken daarbij niet alleen naar de gebruikte materialen en afwerking, maar ook een uitstekende pasvorm is van groot belang. Een telefoonhoesje dat niet goed past beschermt immers niet optimaal, en kan ook het gebruiksgemak van uw toestel in de weg zitten. Kiest u een Moto X Play hoesje uit onze collectie, kunt u ervan op aan dat de case optimaal past en alle functionaliteit van het toestel behouden blijven.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice