Motorola Moto E3 hoesjes

Uw Motorola Moto E3 een persoonlijk tintje

Met een Motorola Moto E3 hoesje geeft u uw toestel eenvoudig een persoonlijke twist. Hoeveel aandacht de fabrikanten ook aan het design van de toestellen besteden: uiteindelijk lijken al die telefoons toch gewoon erg op elkaar. Waarom zou je er dan geen leuk telefoonhoesje omheen toen in uw lievelingskleur of een hippe print? Dat maakt uw toestel ook meteen herkenbaar, zodat u niet snel meer met de verkeerde telefoon van huis gaat.

Meer dan bescherming alleen

Met onze hoesjes voor de Motorola Moto E3 gaat u bovendien ook nooit meer van huis zonder uw belangrijkste pasjes. U bergt uw pinpas, ov-chipkaart, rijbewijs of ID pasje namelijk eenvoudig op in onze telefoonhoesjes, die daarnaast ook opbergruimte hebben voor wat contant briefgeld of bonnetjes. Daar houden de multifunctionele talenten van onze Moto E3 hoesjes bovendien niet op: ze kunnen net zo makkelijk als standaardje gebruikt worden! Daarmee zet uw de telefoon rechtop neer en kijkt u bijvoorbeeld comfortabel naar filmpjes of uw favoriete serie zonder dat u het toestel continu vast hoeft te houden.

Motorola Moto E3 hoesjes met uitstekende bescherming

Los van al deze handige functionaliteit doen onze Motorola Moto E3 hoesjes ook wat ze moeten doen: beschermen. Doordat de telefoonhoesjes gemaakt zijn van materialen als kunstleer en TPU bieden ze de benodigde flexibiliteit om schokken en klappen op te vangen. Dit maakt dat ze zelfs bij een val op de grond veelal de benodigde bescherming bieden om uw toestel heel te houden. Daarna hoeft u bovendien niet gelijk naar een nieuw telefoonhoesje te zoeken. Onze Moto E3 hoesjes kunnen namelijk niet barsten of breken, waardoor ze niet snel kapot gaan en lang mee kunnen. Daarmee zijn deze cases ook nog eens erg duurzaam.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice