Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Huawei Mate 9 hoesjes

Bescherm met een Huawei Mate 9 hoesje

Een Huawei Mate 9 hoesje is geen overbodige luxe. Dat blijkt wel uit de cijfers, die aantonen dat ruim een derde van de telefoons in het eerste jaar beschadigd raakt. Onder jongeren ligt dat aandeel zelfs nog een stuk hoger. De bescherming van een goed telefoonhoesje maakt die kans op beschadigingen uiteraard een stuk kleiner, zodat u uw toestel onbezorgd kunt gebruiken.

Onze telefoonhoesjes storen niet

Bij een Huawei Mate 9 hoesje is het volgens ons van groot belang dat de bescherming niet stoort of in de weg zit bij het gebruik van het toestel. We stellen dan ook hoge eisen aan onze telefoonhoesjes voor wat betreft de pasvorm. Deze moet optimaal aansluiten en rekening houden met alle bedieningselementen, connectoren en andere zaken als de camera, flitser en vingerafdrukscanner. Alleen zo kunnen we garanderen dat u uw telefoon kunt blijven gebruiken zoals u dat gewend bent.

Multifunctionele Huawei Mate 9 hoesjes

Over functionaliteit gesproken: de Huawei Mate 9 hoesjes uit ons assortiment stellen op dat punt zeker niet teleur. Vrijwel ieder model biedt opbergruimte voor meerdere pasjes, briefgeld en bonnetjes, zodat het smartphonehoesje de rol van compacte portemonnee eenvoudig op zich kan nemen. U heeft de belangrijkste zaken dus altijd onder handbereik en gaat nooit meer zonder geld van huis. Op deze manier wordt uw Huawei Mate 9 hoesje al snel een onmisbare assistent van uw telefoon!

Geef uw Huawei Mate 9 een persoonlijk tintje

De voordelen van een telefoonhoesje kunnen zelfs verder gaan dan bescherming en functionaliteit. Een Huawei Mate 9 geeft u namelijk ook de mogelijkheid om uw persoonlijke smaak te uiten, door een smartphonehoesje te kiezen dat bijvoorbeeld bij uw tas pas of in uw lievelingskleur is uitgevoerd. Een herkenbaar eigen case om uw telefoon voorkomt bovendien dat u per abuis met het verkeerde toestel op stap gaat.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice